Идеи за организиране на детски рожден ден

Рождените дни винаги са били един добър повод за празнуване и за събиране с най-близките хора – семейството и приятелите. Това важи особено с особена сила за детските рождени дни и партита, което е и предмет на днешната статия.

Детските събития /рождени дни, кръщенета, партита, прощапулници и много други/ винаги са сложни за организиране и планиране. Към тях винаги трябва да се подхожда с необходимото внимание и планиране до най-малкия детайл.

Всеки родител иска най-доброто за своето дете и затова иска да организира такъв детски рожден ден или друго събитие, което да бъде запомнено завинаги. И тук следва ествестно въпросът – кой е най-добрият начин да планирате и организирате един детски рожден ден, без да харчите излишни пари или без да полудеете напълно по време на този процес?

Има множество варианти за празнуване на детски рожден ден, които зависят от предвидения бюджет за събитието, мястото, времето от годината, гостите и много други.

Сега ще ви представим няколко идеи и варианти за празнуване на детски рожден ден, които ще ви дадат основни насоки за организацията на едно такова събитие.

Да започваме!

Стандартно или обикновено парти

 

Наемете аниматор, който да забавлява децата и гостите на празника с различни игри музика и веселие. Празничната програма може да бъде съобразена с възрастта и интересите на детето и неговите гости. Можете да ангажирате фотограф, който да заснеме радостното събитие.

 

Рожден ден на открито

 

Тук е важно да се обърне внимание, че рожденият ден на вашето дете следва да е през топлите месеци от годината. Тогава може да се организира събитието навън – в парк, градина, басейн и др. Вземете балони и украса за партито. Подгответе различни сандвичи, торта, плодове. Нужно е да проявите и креативност, тъй като това е детски рожден ден. Покажете на децата, че събитията навън са по-интересни от игрите пред компютъра.

Театър

 

Организирайте куклен театър като децата също могат да се включат в него. Това ще направи детския рожден ден още по-интересен и забавен. Разбира се може да има и обичайните игри, музика и забавления.

Парти – „Караоке“

 

Друга интересна идея е да организирате детския рожден ден на вашето дете под формата на караоке. Планирайте музикално шоу с няколко възрастни за съдии. Не пропускайте да осигурите сценка за децата, на която могат да се изявят и да изпеят по някоя песничка. След изпълнението на всичките деца съдиите ще определят победителя и ще му връчат символична награда. След като караоке партито приключи, можете да зарадвате децата с други игри и хапване на торта.

 

Парти на басейн

 

Това е подходящ вариант, ако детето ви празнува рождения си ден през лятото. Можете да направите резервация в някои от басейните в града или покрай града. Планирайте добре самото събитие, тъй като ще е нужно пространство за децата да се забавляват и играят.

Друг вариант е, ако имате къща с басейн в задния двор или просто надуваем басейн. Така ще спестите средства от наемането на специално място за събитието.

Можете да организирате забавни игри като например „Карибски парти“, „Тайнственото съкровище“, игра на водна топка и много други.

Всяко едно от горните предложения или други, по Ваше желание, ние сме готови да организираме. Ще изслушаме всяко от едно вашите желания и ще дадем най-доброто от себе си за организирането на перфектния детски рожден ден.

Можем да предложим допълнително ангажиране на фотограф, аниматор, диджей и други.

Очакваме ви!

изпрати запитване сега

14 + 4 =

Address

ул. „проф. Христо Данов“ 21
гр. София, п.к. 1700

Email

office@eventis.bg

Phone

+359 897 865 776