7 важни стъпки при организирането на фирмено парти

След полезната ни и актуална статия, която разкрива кои са 7 основни стъпки при организиране на фирмено парти, сега е време да отговорим на въпроса защо трябва да се доверим на Агенция за събития да организира  коледното ни парти!

С наближаването на края на годината, актуална отново става темата за коледното парти на фирмата и къде е бъде проведено то. Коледното парти е традиция в почти всички фирми. С организирането му обикновено се занимават различни служители от компанията – HR отдела, асистентите на директорите, PR специалисти или др.

В повечето случаи обаче, това се оказва трудно изпълнима задача за хора без опит в организирането на събития. В тази сфера има все повече новости и за да сте в крак с модата нa партитата е необходимо да свършите доста непосилна за един човек работа.

Във връзка с това ще ви дадем няколко конкретни причини, поради които да изберете професионална агенция за събития, която да организира предстоящото Ви коледно парти!

 

Организацията на фирменото събитие за Коледа не е лесна задача

 

Организирането на коледното парти никак не е лесна работа, която всеки може да свърши. И това е добре да го знаете, ако вече не сте го разбрали. Планирането на партито не започва и не завършва със запазването на ресторант/зала и DJ.

За да имате нещо завършено и интересно и да не губите времето на колегите си, е добра идея да се доверите на агенция за събития. Тя поема всяка една стъпка от планирането и реализирането на самото събитие. Така вие спестявате време и средства, които могат да се окажат ценни за Вас.

И не на последно място, така ще се почувствате освободени от напрежението относно задълженията ви по планирането на коледното парти!

 

Агенцията за събития работи за емоционалния ефект на събитието

 

Както вече уточнихме, планирането на коледното парти не завършва със запазването на ресторант и DJ/водещ.

След изпращането на запитване, добрите ивент мениджъри изграждат цялостна визия на коледната програма. Това следва да бъде съобразено изцяло с бюджета и изискванията на клиента!

Добрите агенции винаги се стремят да създадат уникална програма, която да накара служителите да останат доволни и с приятни спомени.

 

Внимание към детайла

 

Всеки ивент мениджър следва да е наясно, че всяка част от организирането на едно фирмено парти е изключително важна!

Това води до едно незабравимо и впечатляващо мероприятие с хубава атмосфера, което ще остави дълбок спомен у вашите колеги!

 

Понякога евтиното излиза скъпо

 

Много често компаниите решават да не ангажират агенция за събития, поради финансови съображения. Считат, че така им излиза скъпо и не е изгодно. Вместо това използват своите служители с цел спестяване на средства.

По този начин обаче губят време, в което те имат други задължения, обвързани с основната дейност и съответно с печалбата на фирмата.

Служителите обикновено нямат нужния опит, за да организират наистина едно зашеметяващо коледно парти. Организирането на събития е сфера, която постоянно се развива и в която се променят тенденциите. Нали все пак идеята е да не е „поредното“ парти на фирмата?

И не на последно място, служителите на фирмата нямат контакти или партньорски отношения с подходящите доставчици и изпълнители, за да договорят изгодни цени.

 

Забавлението като част от вечерната програмата

 

Добре организираната програма за коледното парти винаги гарантира забавление и добро настроение сред колегите и служителите на компанията.

Танците, песните и игрите създават приятна атмосфера и красиви спомени.

Бъдете сигурни, че след добре организираното събитие, дълго ще се говори за него на работното място след празниците!

След всичко изброено дотук, сами можете да прецените, че най-правилното решение е да се доверите на Агенция за събития да организира вашето коледното парти!

Ако искате всичко описано по-горе на вашето фирмено парти, обърнете се към нас! Ние с удоволствие ще сбъднем вашите желания!

Евентис БГ гарантира за изпълнението на всички изброени по-горе детайли!

За да научите повече относно нашите предложения, използвайте формата за контакти по-долу или пишете на нашия имейл адрес: office@eventis.bg

Очакваме ви!

изпрати запитване сега

1 + 2 =

Address

ул. „проф. Христо Данов“ 21
гр. София, п.к. 1700

Email

office@eventis.bg

Phone

+359 897 865 776